Om oss

ActivityGifts är ett spännande företag som erbjuder ett brett utbud av aktiviteter. Vi brinner för det vi gör och vi tycker att det ska vara enkelt att hitta och köpa en aktivitet till såväl privatpersoner, familjer, grupper eller företag. Vårt mål är att vara förstahandsvalet för aktiviteter till såväl äventyrslystna galningar till stillsamma livsnjutare världen över.

På ActivityGifts.se arbetar vi direkt med världens ledande aktivitets arrangörer för att förse dig med aktiviteter och presentkort. När du köpt en aktivitet skickas värdebeviset eller presentkortet direkt till din angivna E-postadress och kan skrivas ut eller skickas vidare till önskad mottagare.

Vi är fast beslutna om att tillhandahålla ett spännande utbud av aktiviteter. Om du har en favorit aktivitet som inte finns med på ActivityGifts.se, maila oss gärna på arrangor@activitygifts.com. Har de samma passion som vi har för våra kunder, är vi glada att arbeta tillsammans!

Vi växer så det knakar och finns för nuvarande i Sverige, Finland, England, Mexico, Polen, Estland, Lettland, Litauen och Vitryssland