VIP Danspaket i Malmö

(0)
Stad
Malmö
Deltagare
1
Säsong
Året runt
Giltighet
12månader

 

VIP paketet!

Här är ett paket för verkliga dansfantaster! Med detta VIP paket får du tillträde till en mängd olika danskurser. Bara att välja och vraka mellan ett 50tal olika dansstilar.

Du får full tillgång till minst 4 upp till 10 olika kurser som du väljer själv och har sedan tillgång till alla andra i mån av plats. Fyll dina eftermiddagar och helger med dans! Här finns något för alla. Låt dig föras in i dansvärlden.

Alla olika danskurser är anpassade efter din förmåga och du dansar tillsammans med de på samma kunskapsnivå. Så det spelar ingen roll om du är expert på en dans och nybörjare i en annan!

Exempel på olika kurser som finns att tillgå: Zumba Fittness, Hip Hop, Spinnteknik, High Heels, Lady Latin, Orientalisk Magdans, Bollywood, House, Chacha, Broadway, Reggeaton, Balett, Street Dance, Burlesque, Jazz, Afro, Salsa, Lindy Hopp, Bugg, Soca Fitness Madness, Pussycat Dolls, Stretch 4 Dance och Booty Camp

Stad

Malmö

Varaktighet

En termin

Klädsel

Du blir informerad vid bokning

Deltagare

1 person

Annan information

Danslektionen tar plats i Malmö och sker tillsammans med andra dansfantaster i grupp. Grupperna är anpassade och indelade efter din förmåga. Möt likasinnade dansare här!

Paketet gäller ej Poledance. 

Fyll i din e-postadress och vi skickar ett exempel av vädebeviset till dig!

 
Kommentar
Betyg
Comment regler

Liknande aktiviteter