Formel Renault + F1x2 - Anderstorp Raceway

(0)
Stad
Anderstorp Raceway
Deltagare
1
Säsong
Sommar
Giltighet
12månader

Här blir en dag fylld med adreanlin och fart! Åk med Johan Rajamäki och kör sedan själv i Formel Renault bil på Anderstorp Raceway!

Dagen börjar med genomgång av dagens program. Sedan är det dags för dig att ta plats i F1 bilen för en riktig åktur med Johan Rajamäki! Johan är professionell Formel 1 förare så förbered dig på varv runt banan i hissnande hastigheter och en motor på 650 hk på högvarv bakom dig. Efter är det dags för lunch och sedan är det säkner du ner dig i Formel Renault bilen. Du får en grundlig genomgång där ni går igenom spårval, bromspunkter och annan nödvändig information för att känna sig säker på banan. Sedan bär det av och du börjar med varmkörning av bilen. Du kör sedan i 2x10 minuter och känner kraften när du axar på raksträckorna! När dagen är över får du även med dig ett F1x2 certifikat hem!

Detta blir en dag att minnas för alltid!

 

Stad

Anderstorp Raceway

Väder

Maj-Augusti

Deltagare

1 person

Klädsel

All utrustning finns på plats men tag med bekväma skor.

Varaktighet

Heldag 8-17

Annan information

4 varv som passagerare bakom Johan Rajamäki och 2 x 10 minuter Formel Renault körning. Banhyra, bränsle, instruktioner, lån av utrustning, overall, och hjälm ingår. Maxvikt: 120kg

Fyll i din e-postadress och vi skickar ett exempel av vädebeviset till dig!

 
Kommentar
Betyg
Comment regler

Liknande aktiviteter